Truus Wijsmullerstraat 1, Pijnacker - Telefoon : 015-3692732

Bedrijfsprofiel

Van der Voort Aannemers B.V. is een timmer- en aannemersbedrijf. U bent bij ons aan het goede adres voor bouwen, verbouwen en onderhoud van uw woning.

Voor zowel nieuwbouw als bestaand, of u nu particulier bent of een bedrijf. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Pijnacker en omgeving. Wij zijn vooral gespecialiseerd in:

  • Het vervangen van kozijnen.
  • Het plaatsen van dakkapellen en dakopbouwen.
  • Het maken van aan- of uitbouwen.
  • Allround timmerwerk.

Peter van der Voort 1960Een stukje geschiedenis

Nadat Peter van der Voort bij een aantal aannemers in Pijnacker en omgeving had gewerkt besloot hij om in1970 zijn eigen bedrijf te beginnen. Hij begon, met zijn broer Jan als medewerker, in een loods aan de Monnikenweg.

Vrij snel verhuisde het bedrijf naar de Nijverheidsweg en kwam er personeel bij. In 1995 is Peter van der Voort samen met zijn zoon Carlo en vrouw Thea verder gegaan als een Firma onder de naam Firma P.A. van der Voort.
In 2005 hebben Peter en Thea het roer overgegeven aan Carlo die nu met "Van der Voort Aannemers B.V." het bedrijf voortzet.

In 2010 hebben we het 40-jarige bestaand van het bedrijf gevierd. 

Hiernaast een foto van Peter van der Voort op de ambachtsschool 
omstreeks 1960.
 

Bedrijfsbeleid

Ik heb geen marketing of andere verkooptechnieken geleerd. Ik heb geen management cursus gedaan. In de omgang met personeel, klanten, leveranciers en onderaannemers hanteer ik de volgende methode:  G.N.D. :    Gewoon   Normaal   Doen

 Missie

Uitvoeren bouwwerkzaamheden en stimuleren aandacht voor mens en millieu.